1 - Tästä se alkaa!

¡Hola, buenas!

Näin ihan aluksi saanen esittäytyä. Olen Markus, 21 kertaa auringon kiertänyt nuorimies Vantaalta. Opiskelen Omniassa media-alaa julkaisutuotantoon painottuen nyt toista vuotta, joskin valmistumiseni häämöttää jo kulman takana. Tervetuloa lukemaan blogiani ja seuraamaan työharjottelujaksoani Olé-kustannuksessa, Fuengirolan kaupungissa etelä-Espanjassa!

Matkaan lähdin aamutuimaan torstaina, 26. tammikuuta harmaalta ja sateiselta Vantaalta. Lähdössä oli nyt erilaista tunnelmaa, kuin ennen tänne lähtiessä. Nyt ei lähdetty reiluksi viikoksi lomalle, vaan kolmeksi kuukaudeksi työharjotteluun. Fiilikset olivat innostuneet ja rennot, mutta toki myös jännittyneet uuden seikkailun myötä.


Kirkkaalla talvisäällä Málagaa lähestyttäessä, yhdellä silmäyksellä saattaa nähdä kaksi mannerta yhtä aikaa. Etualalla Espanja ja Eurooppa, horisontissa Marokon Atlas-vuoristo ja Afrikka.

Iloinen muuttaja. Isovanhempani olivat minua vastassa lentokentällä. Hetken ikuisti vaarini.


Asun nämä tulevat kuukaudet isovanhempieni luona, jotka ovat täällä jo yli vuosikymmenen suurimman osan ajastaan viettäneet. Paikka on minullekin jo entuudestaan erittäin tuttu, mutta koskaan aiemmin en ole täällä työskennellyt tai pidempää aikaa asunut. Silti fiilis on, kuin kotiin olisi tullut. Täällä arjen viettämisestä olen kyllä pitkään jo haaveillut, joten tällä reissulla toteutan myös yhden pienen unelmani.

Kirjoitan tätä ensimmäistä postaustani sunnuntai-iltana, aurinko on laskemassa vuorten taa. Nämä ensimmäiset kolme päivää olemme viettäneet melko rennosti. Lauantaina kävimme Málagassa ja tänään kävelyllä Benalmadenan ja Torremolinosin kaupunkien rannoilla. Huomenna aloitan hommat Oléssa, hieman jännittävä mutta hyvin mielenkiintoinen päivä tiedossa!


Normaalia kylmempi, vain 15-asteinen, mutta silti hyvin aurinkoinen talvipäivä Aurinkorannikolla.


Kommentit

Suositut tekstit